Om ButiksFokus

ButiksFokus er et nystartet online samlingssted for butiksejere og butikschefer. Vi formidler nyheder og inspiration for til rigtige købmænd- og kvinder rundt om i alle landets butikker.

Vi er trætte af historier om butiksdød og om at internettet overtager verden. Det er tid til at åbne både vores egne og omverdenens øjne for de mange positive historier om butikkerne, der trods alt stadig står for over 80% af handlen her til lands! Medierne tegner generelt et alt for negativt billede af butikkernes fremtid, der slet ikke tager de lokale butikkers styrker i betragtning.

Vi står derfor bl.a. bag den store årlige Butiksfokus undersøgelse af stemningen blandt ansatte og kunder i landets butikker. Deltag og giv din mening til kende her.

Med undersøgelsen ønsker vi at samle ammunition til flere positive historier om butikkerne. Historier som vil vi formidle via vores nyhedsbrev og blog på www.butiksfokus.dk. Websitet rummer udover bloggen et åbent debatforum for butiksejere og vil løbende blive udvidet med artikler, der bl.a. skal hjælpe butikkerne til at imødegå konkurrencen fra nettet.

Du kan også oprette en gratis profil på vores åbne Butiksfokus Forum, og være med i snakken om livet i butikken. Du finder vores forum her

Du finder vores privatlivspolitik her.